Fr. Sep 29th, 2023

Navnesettighetene ble sist kjøpt for $ 2 millioner per år, og markerer en krypto først blant de store amerikanske sportsligaene

I følge en rapport i går fra Miami Herald, forbereder kryptovaluta-utveksling FTX seg for å fullføre en avtale om å sponse hjemmet til National Basketball Association-teamet Miami Heat – et trekk som vil gi børsen eksklusive navngivningsrettigheter for 19.600-arenaen

“Miami-Dade County nærmer seg signering av et kryptokursfirma for å erstatte American Airlines som navngivningsrettighetssponsor for Miami Heat sentrumsarena, ifølge flere kilder – en avtale som ville gi NBA sin første arena knyttet til bitcoin og annet elektroniske valutaer, ”heter det i rapporten.

The Herald bemerket også at „Internett-brødsmuler“ peker på FTX som forbereder seg på flyttingen, med registreringen av „ftxarena.com“ Internett-domenet, samt å kjøpe FTXarena sosiale medier.

Rapporter fra 2019 indikerer at fylket var i markedet for en ny sponsor, og håpet å gi nytt navn til arenaen innen 2020. American Airlines betalte tidligere 2 millioner dollar i året for å sponsere arenaen.

Flyttet ser ut til å være en del av en større strategi rettet mot å popularisere kryptovalutaer og DeFi fra SBF-virksomheter og investeringer

I dette tilfellet kan overgangen til å skaffe seg en populær arenas navngivningsrettigheter være et produkt av Blockfolio-medstifter Edward Moncada. I Cointelegraphs Topp 100-serie noterte Moncadas profil (han klokket inn på nr. 17) sin interesse for hvordan krypto krysser forskjellige elementer i populærkulturen, inkludert sport:

“Nå som han er integrert i markedsføring i FTX, og gitt Moncadas lidenskap for merkevarebygging og massekommunikasjon, ville ikke Cointelegraph bli overrasket over å se store tiltak for å bringe bevissthet om både FTX og Blockfolio til et mye bredere, ikke-kryptoinnfødt publikum. Moncada har noen ganger kommentert demografiske synergier mellom sport, musikk og krypto, og Cointelegraph vil være oppmerksom på om det er ytterligere oppsøk i disse sektorene.

Von admin