Do. Feb 22nd, 2024

Eikö olisi outoa, jos ensimmäinen asia, jonka huomasit aamuna sanomalehdessäsi, oli massiivinen Bitcoin-logo? No, niin tapahtui 24. elokuuta, kun suositun Hongkongin sanomalehden Apple Daily -lehden lukijoita kohdeltiin koko sivun ilmoituksella, joka mainosti johtavaa kryptovaluuttaa.

Genesis Block: Bitcoin ei koskaan ohjaa sinua

Emme tiedä, kuinka paljon he viettivät mutta 24. elokuuta valtaosa Apple Daily etusivulla oli peitetty ad noin Bitcoin Genesis Block, over-the-counter crypto kaupankäyntiyksikössä ja kokoustilaa. Genesis Block -sovellusta ei pidä sekoittaa digitaalisten omaisuuserien lainanantajan ja välittäjän Genesisiin.

Tunnusluku oli ”Bitcoin Profit ei kaivaa sinua”, mutta mainoksessa oli teksti, joka oli kirjoitettu sekä kiinalaisilla kirjaimilla että englanninkielisillä kirjaimilla, joka upposi Bitcoinin perusteisiin ja etosiin:

”Bitcoin on digitaalista rahaa. Mikään hallitus tai yritys ei ole myöntänyt tai valvonut sitä. Kukaan ei voi estää sinua toimimasta verkossa, eikä sitä voida sammuttaa. Bitcoin on kaikkien saatavissa kansallisuudesta, sukupuolesta tai vakaumuksesta riippumatta. ”

Vaikka maininnassa ei ollut mainintaa siitä, väitetysti on tapahtunut henkilöitä, jotka ovat yrittäneet ulkomaille viedä pääomansa ja varallisuutensa Hongkongista poliittisen epävarmuuden takia.

Max Keizer ja muut avaruuden edustajat väittävät, että tämä pääomalento toteutuu todennäköisesti Bitcoin-ostoissa, koska kun yksi omistaa Bitcoin, se ei ole teknisesti sidottu mihinkään maahan tai fiat-järjestelmään.

Ei ainoa salausyritys, joka mainostaa Bitcoinia

Genesis Block on kaukana ainoasta salausyrityksestä, joka mainostaa Bitcoinia ja siihen liittyviä tekniikoita näinä yrittämisaikoina.

Digitaalinen omaisuudenhoitaja Grayscale Investments esitti alla olevan ilmoituksen CNBC-, MSNBC-, FOX- ja FOX-liiketoiminnoissa aiemmin tässä kuussa. Hauska, että mainos ei koskaan käytä termiä „Bitcoin“ (tai „Ethereum“ tässä asiassa), mutta se oli oletettavasti onnistunut.

Digitaalivaluuttaryhmän toimitusjohtaja Barry Silbert kommentoi myöhemmin viikolla ilmoituksessa, jonka mukaan Grayscale oli kaikkien aikojen suurin varainhankintaviikko… Grayscale-rahastoihin oli sijoitettu 217 miljoonaa dollaria.

Yhtiö teki ensin taisteluaan kansallisiin TV-mainoksiin Drop Gold -kampanjalla, joka herätti melko levottomuutta Wall Streetillä, jossa Bitcoinin ei vielä katsota olevan jalometallia parempi.

Pian sen jälkeen Harmaasävytulostus n mainos meni elää, Mike Novogratz n Galaxy Digital ostanut koko sivun mainos Financial Times. Mainos kertoi lukijoilleen “sijoittavansa Bitcoiniin”, nimittäen omaisuutta ”hegemoniasta riippumattomaksi suojaukseksi”.

Von admin