Do. Feb 22nd, 2024

Makrosijoittajan Raoul Palin mukaan viimeisin Bitcoin-ralli on vasta alkua institutionaalisten sijoittajien johtamilla härkämarkkinoilla.

Bitcoin voi saavuttaa 150 000 dollaria marraskuuhun 2021 mennessä, Global Macro Investor and Real Visionin perustajan ja toimitusjohtajan Raoul Palin mukaan – ja se olisi varovaisin skenaario. Pal uskoo, että Bitcoin voi jopa nousta 250 000 dollariin johtuen tällä hetkellä Bitcoin-markkinoille virtaavasta suuresta institutionaalisesta rahasta.

Siksi Palin mukaan uusin Bitcoin-ralli eroaa pohjimmiltaan vuoden 2017 salauskuplasta, jonka uskotaan johtaneen lähinnä yksityissijoittajiin.

Palin mukaan suurin osa Bitcoinin lisätarjonnasta on tällä hetkellä absorboituna PayPal, Square – joka otti äskettäin käyttöön salauspalvelut – ja Harmaasävy. Hän uskoo, että tuloksena oleva tarjonnan puristus on katalysaattori Bitcoinin uusimmalle nousulle.

„En ole koskaan ennen nähnyt markkinoita tällä kysynnän ja tarjonnan epätasapainolla“, Pal sanoi ja toi esiin makrotaloudelliset tekijät, jotka toimivat Bitcoinin hyväksi.

Huolimatta koronavirusrokotetta koskevista uutisista, jotka herättävät toiveita talouden nopeasta elpymisestä, hallitusten on todennäköisesti vapautettava lisää rahapoliittisia kannustimia taloutensa ylläpitämiseksi. Se johtaa Palin mukaan fiatin devalvaatioon. Hän uskoo, että tämä yhdessä matalien korkojen kanssa ajaa Bitcoinin hinnan uusille korkeuksille.

„Se on elämää muuttavaa. Mikään muu omaisuus ei ole 5x, 10x, 20x ylösalaisin lyhyessä ajassa“, hän totesi.

Von admin