Crypto Whale zegt dat de groep van Altcoins ondermaats zal presteren in de volgende cyclus, waarschuwt Bitcoin (BTC) Bull Run Facing Final Roadblock.

Een rijke Bitcoin-investeerder zegt dat Crypto Bull handelaren die hopen op een heropleving van de belangstelling voor de vorige generatie altcoins waarschijnlijk teleurgesteld zullen zijn.

De pseudonieme handelaar Joe007 zegt dat er elke dag nieuwe en „glanzendere“ altcoins uitkomen, die hevig concurreren om dezelfde hoeveelheid geld. Hij gelooft dat oudere altcoins uiteindelijk zullen worden vergeten en achtergelaten.

De handelaar zegt dat het plan van PayPal om Bitcoin te ondersteunen en een aantal altcoins is overblazen, omdat het bedrijf niet zal toestaan dat investeerders hun crypto naar een privé-portemonnee verplaatsen.

„Het kan een nothingburger zijn, behalve dan het nieuws dat ze gebruikers toestaan om in crypto te betalen, waardoor de opbrengst wordt omgezet in fiat voor handelaren.

OG’s zouden zich kunnen herinneren dat de ‚koopmansadoptie‘, die in een verhoogde BTC-verkoop door de genoemde handelaars veranderde, in de loop van de tijd een grote hoop heeft gewekt.

Als het gaat om het traject van Bitcoin zegt de handelaar dat hij volledig bullish zou zijn als de macro-economie in betere vorm zou zijn.

Hij voorspelt dat er een grote economische crisis op komst is, die de volgende grote Bitcoin-stierenloop zou kunnen vertragen.

„Ik denk dat het meer dan waarschijnlijk is dat een grote macrocrisis zich zal ontvouwen voordat er een parabolische rally plaatsvindt in BTC. Dit is zowat de enige reden waarom ik niet volledig geïnvesteerd ben. Buiten dat, denk ik dat BTC goed is om te gaan.“

Joe007 zegt dat de crisis zich zal voordoen omdat regeringen ten onrechte denken dat ze zich uit de economische schok kunnen drukken. Hij gelooft dat de gevolgen „ons vrij snel moeten inhalen.“